Met "De Griffie" brengt Chef Cuisinier Danny Vanderhoven het 'Gerecht' dichter bij zijn gasten. Hij doet dat als Meester in de Gastronomie met authentieke smaken en culinaire ervaringen waarvoor elke rechter zou zwichten. Met zijn persoonlijke aanpak en dossierkennis kan hij als geen ander elke complexiteit eenvoudig naar méér doen smaken.

De menukaart bestaat elke week uit andere gerechten. Daarom is er ook zelden een vaste menukaart. Zowel lunch als diner zijn gebaseerd op typische lokale smaken, ingrediënten en aanbod op de versmarkt. Maak je geen zorgen: er is variatie genoeg om iedereen de juiste smaak aan te bieden!
Uitzonderingen graag op voorhand aangeven.

 

Menukaart De Griffie

Tegen alle wetten in heeft 'De Griffie' geen standaard menu of een vaste wijnkaart.

Wij werken met dagverse en vaak streekgebonden gerechten.
Onze indrukwekkende wijnwand biedt topwijnen uit de hele wereld vanaf €38.

Stopgeld: €30

 

4-gangen €68 - Aangepaste wijnen +€33

's Middags presenteren we een lunchmenu voor €39 ( incl. aangepaste wijnen: €57)
Voorgerecht, hoofdgerecht, koffie met friandises. 

Deze prijzen zijn richtinggevend. Wij werken met kwalitatief hoogstaande dagverse producten en geven de voorkeur aan regionale ingrediënten.

 

Openingsuren:

Zondag tot dinsdag: gesloten
Woensdag tot en met vrijdag:  Lunch 12-14 // Diner 18.30-21.00
Zaterdag:  Lunch gesloten // Diner 18.30-21.00


Zondag, maandag en dinsdag open voor groepen vanaf 15 personen en voor workshops spijs/wijn. 

 
Zin in onze nieuwsbrief?

© 2019 - Gemaakt in Eerste Aanleg - Geen Hoger Beroep mogelijk - De Griffie - Bampslaan 21, 3500 Hasselt -  Tel. +32(0)89 24 05 26

  • Instagram - De Griffie
  • Facebook - De Griffie